donderdag 1 november 2012

WIP: muizenbadkamer in aanbouw

Het begon met het poppenbadje. Het zat in een doucheschuimpakketje van het Kruidvat en ik geef eerlijk toe, ik wilde het hebben vanwege het badje.
Hans verfde de pootjes goud met plasticverf en lange tijd stond het te pronken in de boekenkast, met het idee dat ik er ooit nog eens een badmuis voor zou maken.

De vilten badmutsmuis is er eindelijk van gekomen. Het handdoekje is geknipt van een goedkoop washandje. De steel van de badborstel komt van Het Kabinet, maar Hans vond het niet "echt" genoeg en lijmde er de haren van een schoenpoetsborstel op.

En eigenlijk wil ik er gewoon een badkamer bij. Met een raampje, een handdoekenkastje, misschien een kamerschermpje.... tegeltjes op de vloer, spiegel met verlichting... op naar Het Kabinet, dus.
3 opmerkingen:

 1. leuk zeg, ben beneiuwd als helemaal af is hoe het er dan uit ziet
  groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je het Muizenhuis in de bibliotheek van Amsterdam gezien? Dan krijg je zoveel inspiratie! Dit is een prachtig beginnetje, en leuk dat jullie het samen doen...
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben al een muizenkeuken en een molletjeshuiskamer in de boekenkast, daar zal ik ook eens wat foto's van maken.
  Het Muizenhuis in Amsterdam kende ik nog niet, heb net de foto's bekeken op google, wat is dat leuk! Daar wil ik beslist heen!

  BeantwoordenVerwijderen