vrijdag 30 november 2012

eigen werkplekje

Het liefst werk ik op bed. Grote futselplank om op te werken, ik kan alle spulletjes binnen handbereik neerleggen, de kat nestelt zich naast me en de afstandsbediening van de tv is nooit ver weg.
Toch is het niet zo ideaal als het klinkt. Met het naar bed gaan moet er altijd veel opgeruimd worden, als ik iets nodig heb ligt niet alles op een vaste plaats en zo af en toe gebeurde het dat Hans een vergeten bloemknopspeld in zn vinger vond.

Tijd voor een eigen plekje: op zolder. Dat was op zich al een uitdaging, want die staat vol met dozen die sinds de verhuizing 15 jaar terug niet meer open zijn geweest. En ook omdat ik van alles tegenkwam waarvan ik niet meer wist dat ik het had en toch even wilde bekijken. Breipatronen, pluche beesten, tuinboeken...  maar het is gelukt!
Ik heb een groot deel leeggeruimd en Hans heeft tegen de muur een lekker brede, stevige werktafel getimmerd. TL-balkje hier, verfje daar, et voilà! Alleen de tafel nog een extra verfje en dan is het mijn beurt weer: het inrichten.
2 opmerkingen:

 1. heerlijk, een eigen plekje om te werken is ideaal. je kunt alles lekker laten liggen en de volgende keer weer meteen beginnen waar je gebleven was.
  groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, dat ziet er nu al goed uit! Het is heerlijk om een eigen werkplek te hebben. Fijn weekend!
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen